solologo.png  COL·LEGI SAGRAT COR DEL BESÒS

XARXA DE COL·LEGIS DEL SAGRAT COR

EL NOSTRE HORT

Amb l'arribada d'un llimoner i un ficus petit, els nois i noies van tenir la idea de plantar-los a l'entrada de l'escola junt amb els pins...així que: Per què no plantar més coses i cuidar-les? dit i fet. Vam netejar, treballar la terra i un cop enllestit ens vam posar a plantar plantes aromàtiques i flors. Regant, netejant fulles i recollint brossa, els alumnes van mantenir aquest espai.

 hort1

A partir de la bona experiència ens vam engrescar amb un projecte de més entitat, i amb aquesta llavor ha germinat el nostre hort. Ja fa un parell d'anys que podem collir diferents hortalises que els nens es poden endur a casa i fer amanides amb els nostres enciams, tomàquets i pebrots.

Actualment contem amb tres bancals que ens repartim els diferents cicles i cadascú ho treballa amb esperit de col·laboració, ajut mutu i sobretot amb molt entusiasme. A més a més, contem amb diferents testos on hi cuidem algun arbre com l'olivera, el llimoner i diverses plantes aromàtiques i de flor.

Enguany estem treballant en la la construcció d'un hort vertical amb material de reciclatge i aprofitant el que obtenim del nostre compostador.